ΝΕΑ Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας
Απογευματινό εργαστήριο θεάτρου για παιδιά 5 – 12 ετών, στην καρδιά του Πασαλιμανιού, στο Anima Vita Kids .
Το Anima Vita Kids και η Antigoni Stavropoulou σας προσκαλούν στο απογευματινό εργαστήριο θεάτρου για παιδιά 5 -12 ετών, το οποίο θα λάβει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (4-8/7), από τις 17.30 μέχρι τις 20.30.
Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου, μέσα από την καλλιτεχνική διδασκαλία του παραμυθιού του Αντουάν Ντε Σεντ Εξιπερί, “Ο μικρός πρίγκιπας”.
Η ομάδα που θα συνταχθεί έχει ως στόχο να εμβαθύνει στο θέμα, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία να δημιουργήσει ήρωες και ιστορίες, που αργότερα θα σκηνοθετηθούν και θα παιχτούν από τα ίδια τα παιδιά.
Τα παιδιά θα γίνουν συγγραφείς, σκηνοθέτες, ενδυματολόγοι, σκηνογράφοι και ηθοποιοί, ανακαλύπτοντας τους εαυτούς τους και τους άλλους, μέσα από την εμπλοκή τους με τους ήρωες της ιστορίας.
Στο τέλος της εβδομάδας, όσα δημιουργήθηκαν θα παρουσιαστούν στους γονείς, στη θεατρική σκηνή του Anima Vita, ενώ στα παιδιά θα δοθούν πτυχία συμμετοχής στο εργαστήριο θεάτρου.
Όλες οι δραστηριότητες, καθώς και η διαδικασία του συντονισμού, είναι βασισμένες στις αρχές της ενιαίας εκπαίδευσης και της διαφοροποιημένης διδασκαλίας, ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να συνυπάρχουν ελεύθερα και ισότιμα, όπως εκείνα επιθυμούν.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2104117140 – 6971823217
Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ